Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 96 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (68 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 3 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 2 și 90 de ani.

Direcția de Sănătate Publică anunță astăzi și trei decese în rândul pacienților infectați cu Covid 19. Un deces este al unui pacient de 48 de ani care s-a prezentat la Spital cu simptomatologie respiratorie și a fost confirmat cu COVID-19 și transferat la seția ATI. Treptat starea pacientului s-a deteriorat și a decedat. Comorbidități: hitertensiune arterială, obezitate și diabet zaharat nou descoperit. Un al doilea dees raportat în ultimele 24 de ore este al unui pacient de 72 de ani, care s-a prezentat la UPU cu simptomatologie respiratorie severă. A fost confirmat cu COVID-19 și internat la ATI, unde a survenit decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială și diabet zaharat de tip II. Al treilea deces este al unui pacient de 62 de ani confirmat pozitiv la testul COVID la un laborator privat. Pe fondul agravării strării de sănătate a fost internat la Spitalul din Rm. Sărat, unde a survenit decesul. Comorbidități: Hipertensiune arterială, fibrilația atrială și arteroscleroză. 

Până astăzi, la nivelul județului Buzău au fost confirmate 5875 cazuri, din care 4303 sunt declarate vindecate. Până astăzi au fost înregistrate 146 decese. 1292 persoane se află în carantină la domiciliu și 1259 persoane sunt în izolare la domiciliu. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVIDEO Noi dezvăluiri la „Culisele statului paralel”! Cristian Rizea, despre legăturile cu SRI și lumea politică ale unui important om de afaceri
Articolul următorVârstnicii în stațiunile din România