Liceenii de la Arte au refacut in aceste zile trecerea de pietoni 3D, realizata in urma cu aproximativ un an in fata unitatii lor de invatamant.

Tinerii artisti nu au dorit sa plece in vacanta inainte de a reimprospata opera de arta ce i-a facut celebri atat in tara cat si in strainatate.

Viceprimarul Ionut Apostu a tinut sa ii felicite atat pe adolescentii care au lucrat, cat si pe dascalii ce i-au coordonat. De asemenea, viceprimarul Apostu a dezvaluit pe pagina sa de Facebook faptul ca a fost contactat de jurnalistii straini ce doresc sa promoveze proiectul liceenilor de la Arte.

„Mulțumesc din suflet profesorilor și elevilor Liceului de Arte “Margareta Sterian” pentru sprijinul oferit și de această dată în refacerea marcajului singurei treceri de pietoni 3D din România! Această inițiativă a liceenilor a avut un asemenea impact incât, chiar zilele trecute, prin intermediul Revistei Descoperă, am fost contactat de reportera Aneeta Bhole de la televiziunea ABC NEWS Australia pentru promovarea acestei treceri de pietoni! Iată cum despre frumosul nostru oraș se poate auzi pe întreg mapamondul!”, a scris viceprimarul Ionut Apostu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentTârgul Drăgaica, sub lupa inspectorilor OPC
Articolul următorAdolescenta ucisa pe trecerea de pietoni. Magistratii fac dreptate