Două fetițe, de 13 și, respectiv, 9 ani au murit ieri după ce au intrat să se scalde în râul Râmnicu Sărat

Durere fără margini, în localitatea buzoiană Râmnicelu. Două fetițe, de 13 și, respectiv, 9 ani au murit astăzi după ce au intrat să se scalde în râul Râmnicu Sărat. Fetițele nu știau să înoate și au fost înghițite de apa adâncă.

Alarma s-a dat în jurul orei 18:30. Oamenii din sat au sărit primii să le acorde ajutor celor două surori. Ele au fost scoase din apă în stare de inconștiență. Prima fetiță, cea de nouă ani, a fost predată unui echipaj de la SAJ Buzău. Ambulanța a găsit-o în stop respirator, iar medicii au început resuscitarea. Din păcate, pentru copilă nu s-a mai putut face nimic, ea fiind declarată decedată la fața locului.

Sora ei, o fetiță de 13 ani, a predată unui echipaj SMURD, care a început imediat resuscitarea. După câteva zeci de minute, copila a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde a decedat la scurt timp.

Cele două fete proveneau dintr-o familie de etnie romă din localitatea buzoiană Râmnicelu. De furie, localnicii au spart geamurile ambulanței sosite la fața locului.

Din păcate, pentru fetițe nimeni nu a mai putut face nimic. Ajunsă la fața locului, poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările

Articolul precedentBărbat găsit decedat, într-o fîntînă din Pîrscov
Articolul următorAlin Șania, transferat la HC Buzău