Mai mulți profesori buzoieni au părăsit sălile de examen, considerînd subiectele prea grele

La Buzău, Inspectoratul Şcolar Judeţean a scos la concurs, în acest an, peste 60 de posturi titularizabile în şcolile din judeţ, pentru care s-au înscris aproape 500 de candidaţi.

Examenul de Titularizare a avut loc în două centre: la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” şi la Şcoala nr. 7. Înarmaţi cu sticle cu apă, ca să combată căldura, profesorii au avut ceva emoţii. Unii chiar s-au retras de cum au văzut subiectele.

Pentru a promova examenul de tilularizare, dascălii trebuie să obţină note peste 7. Candidaţii care iau între 5 şi 7 vor ocupa un post pe o perioadă determinată.

Inspectoratul Şcolar Buzău a scos la concurs in acest an peste 60 de posturi titularizabile, iar concurenţa este una acerbă. Dintre cei aproape 500 de candidaţi înscrişi la examen, astăzi au fost prezenţi în săli 338 de dascăli.
Surprinzător, peste 50 de candidaţi au ales să se retragă din săli în momentul în care au văzut subiectele.

Anul acesta, examenul de titularizare a fost lipsit de incidente, nefiind înregistrată vreo tentativă de fraudare. Primele rezultate se vor afişa pe 17 iulie, cand vor putea fi depuse şi contestaţiile

Articolul precedentDecedat în plină stradă, dintr-un motiv stupid
Articolul următorAccident pe variantă ! O mașină a luat foc !