Liceele buzoiene își vor face reclamă în cadrul Tărgului Ofertelor Educaționale, la Sala Maximilian

Viitorii absolvenți de gimnaziu vor putea consulta, într-un singur loc, oferta educațională a tuturor liceelor din oraș. La sfârșitul săptămânii, va fi organizat Târgul Ofertelor, destinat elevilor de clasa a VIII-a. De această dată, evenimentul va avea loc la Sala Maximilian a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Tradiționalul Târg al Ofertelor Educaționale a ajuns la a 20-a ediție. Deschiderea oficială va avea loc vineri, ora 11:30, la Sala Maximilian a Casei de Cultură a Sindicatelor, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Aici, toate liceele din municipiul Buzău își vor amenaja standuri, unde vor fi întâmpinați viitorii absolvenți de gimnaziu. Elevii vor putea afla de la profesori și liceeni despre oferta educațională pentru anul școlar viitor și se vor putea orienta, astfel, cu privire la unitatea în care vor dori să își continue studiile.

Vineri, târgul va fi deschis până la ora 18:00 iar sâmbătă programul va fi între orele 9:00 – 17:00.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică.

Articolul precedentModificările urbanistice aduc schimbări de adrese, la Buzău
Articolul următorAccident, la ieșirea din Buzău, către Ploiești