Reprezentanții clubului spun că se va putea juca în septembrie, pe noul gazon montat zilele acestea

Lucrarile de primenire a suprafetei de joc de pe Gloria sunt in toi. Ieri, rolele de gazon au fost aduse cu doua TIR-uri iar primele fasii din covorul verde au fost deja instalate. Sefii clubului buzoian spun ca, daca vremea va fi favorabila, se va putea juca pe arena din Crang luna viitoare.

Primele TIR-uri care transportaseră o parte din gazonul ce va fi instalat pe stadionul Gloria au fost descarcate, rulourile au fost transportate în incinta arenei și a început, deja, montarea acestora.Operațiunea a demarat imediat după ce gazonul a ajuns la Buzău, pentru a elimina riscul deteriorării acestuia. Azi, angajații firmei care se ocupă cu reamenajarea suprafeței de joc reușiseră să instaleze aproape o treime din suprafața de joc.

Termenul limită impus societății care execută lucrările era fixat, inițial, pentru finele lunii August, dar din cauza precipitațiilor abundente de luna trecută a fost prelungit. Cum gazonul din rulouri necesită și o perioadă de acomodare, Gloria va disputa, primele  meciuri de acasă la Rîmnicu Sărat. Șefii de la Gloria vor să evite situațiile neplăcute de pe stadioanele Național și Ion Oblemenco, în care rulourile de gazon au cedat după primele meciuri. Conducerea clubului avansează ideea că dreptunghiul verde va fi gata pentru a găzdui un meci undeva la mijlocul lui Septembrie.

O eventuală întîziere a lucrărilor ar putea da peste cap și programul fazei intermediare a Region’s Cup, competiție găzduită de Buzău

Articolul precedentUnul din cinci candidați la „bac”, absent
Articolul următorAutoritățile, cu ochii pe un operator economic cu ferme în Buzău și Brăila