Team Săgeata, campioana județuui Buzău,  va juca barajul cu Dunărea de Jos Galați

Campioana judetului Buzau va disputa, in dubla mansa, barajul de promovare in liga a iii-a, impotriva reprezentantei judetului Galati, AS Dunarea de Jos. Galatenii au sustinut si anul trecut barajul, din postura de campioana judeteana, dar au pierdut contra formatiei lui Banel Nicolita, CS Faurei.

Prima manșă a barajului este programată la Galați, pe 15 iunie, urmând ca returul să se joace la Săgeata, pe 22 Iunie. Buzoienii beneficiază, pe lângă avantajul terenului propriu în retur, și de o echipă mai experimentată, văzută de mulți drept favorită în această dublă manșă. De altfel, Team Săgeata a dominat clar competiția județeană, reușind un bilanț remarcabil: 28 de victorii și doar un egal.

Adversara celor de la Team Săgeata a câștigat și anul trecut competiția gălățeană, una dintre cele mai puternice din țară, dar a fost eliminată la baraj de echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei. Campioana Buzăului a reușit să obțină și certificatul de identitate sportivă, zilele trecute, act fără de care nu putea susține barajul.

Ar fi cea de-a cincea promovare consecutivă în liga a iii-a reușită de grupările buzoiene, după Petrolul Berca în 2016, Metalul și Gloria Buzău.

Articolul precedentJudețul Buzău, sub avertizare cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt şi vijelii
Articolul următor5 răniți și 3 mașini distruse în urma unui grav accident rutier petrecut la Ziduri