Începând de marți, 13 noiembrie, toți șoferii care doresc să intre cu mașina în Parcul Crâng trebuie să achite o taxă. În prima zi, doar șese mașini au intrat în parc

Potrivit unei decizii a Primăriei care are la bază o hotărâre de Consiliu Local din 1992, începând de marți şoferii care doresc să intre cu maşina în Parcul Crâng trebuie să plătească anumite taxe. Încă de la primele ore ale dimineţii bariera de pe Aleea Căprioarei a fost lăsată. Pe tot parcursul zilei, au fost încheiate 3 contracte de abonament și s-au tăiat 3 bilete de intrare.

„Bilanțului primei zile de aplicare a taxelor de acces auto în Parcul Crâng: 3 permise lunare și 3 taxe de acces pentru persoane juridice! În total 6 mașini! Mă întreb retoric, unde sunt aceia care reclamau că nu pot ajunge în Crâng doar cu mașina atunci când plouă și e vremea urâtă? Unde sunt angajații agenților economici din Crâng care reclamau că este imposibil să ajungă la serviciu fără mașina personală? Nu aștept niciun răspuns…doar vreau să vă mai spun că parcul în această atmosferă bacoviană sub culorile toamnei arăta… însănătoșit! Parcă “se bucura” că l-am “iertat” de povara mașinilor care îl sufocau!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe pagina sa de Facebook.

Şoferii, mare parte dintre ei distribuitori, sunt nemulţumiţi atât de instituirea taxei, cât şi de valoarea taxei pe care trebuie să o plătească.

Primăria Buzău anunţă că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 36 din 22 august 1992, începând cu data de 13 noiembrie 2018, orele 08:00, accesul autovehiculelor în incinta Parcului Crâng va fi permis numai după ce vor fi achitate o serie de taxe.

Tarifele aplicate pentru intrarea în Parcul Crâng variază între 10,5 lei şi 273 de lei. De remarcat că pentru persoanele fizice nu se poate plăti doar o singură intrare, ci este necesară plata unui abonament pe o lună, abonament ce are un preţ stabilit de 42 de lei.

Articolul precedentVictorie crucială, pentru Gloria !
Articolul următorPercheziții la locuința unui cunoscut interlop buzoian