O tânără în vârstă de 22 de ani a murit, sâmbătă dimineață, într-un incendiu violent izbucnit în apartamentul său de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Poliția a deschis o anchetă.

Valentina locuia singură în apartamentul situat la etajul al nouălea al blocului turn din stânga bisericii „Sfântul Spiridon”. Locuința îi fusese cumpărată în urmă cu trei ani de către părinți, înainte ca aceștia să se despartă. Mama sa era plecată la muncă in Italia, în timp ce tânăra locuia singură.

Sâmbătă dimineața, jurul orei 06:00, locatarii au fost treziți de bubuiturile pompierilor și de fumul dens. După lichidarea flăcărilor izbucnite în apartamentul fetei, pompierii au reușit să intre în locuință, unde au făcut macabra descoperire. Valentina era întinsă pe jos, cu trupul carbonizat în urma incendiului devastator.

La fața locului au ajuns, la scurt timp, polițiștii criminaliști, care vor stabili acum împrejurările în care a avut loc tragedia. În cadrul anchetei, un rol decisiv îl va avea ISU Buzău, care trebuie să stabilească de la ce a pornit focul.

Articolul precedentMinistrul educației Ecaterina Andronescu, în vizită la Buzău
Articolul următorSe scumpește gunoiul, la Buzău