Gloria rămâne echipa surprizelor în Liga a ÎI-a, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute. Ultima ispravă a buzoienilor s-a petrecut în această seară, elevii lui Ilie Stan dând lovitura chiar în fieful „Lupilor”, la Ploiești.

Petrolul a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, în primele 10 minute ale meciului. Doar inteventiile salutare ale lui Stoian au menținut Gloria în joc. Petrolul a continuat să preseze și și-a creat alte șanse clare de gol, în timp ce Gloria nu a existat în atac. Buzoienii au punctat o singură dată în prima repriză, dar doar la capitolul spectacol, atunci când Chipirliu a reușit un slalom printre trei adversari, dar acțiunea nu a fost finalizată.

Oaspeții au dat lovitura în minutul 49, în urmă unui contraatac. Valentin Munteanu a șutat din 7 metri la colţul lung, printre picioarele portarului Avram.

Grație victoriei din această seară, Gloria acumulează 26 de puncte și se depărtează de zona retrogradabila a ligii a ii-a. Etapa viitoare, elevii lui Ilie Stan vor face deplasarea la Miercurea-Ciuc, pentru meciul cu Csikszereda.