Gloria rămâne echipa surprizelor în Liga a ÎI-a, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute. Ultima ispravă a buzoienilor s-a petrecut în această seară, elevii lui Ilie Stan dând lovitura chiar în fieful „Lupilor”, la Ploiești.

Petrolul a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, în primele 10 minute ale meciului. Doar inteventiile salutare ale lui Stoian au menținut Gloria în joc. Petrolul a continuat să preseze și și-a creat alte șanse clare de gol, în timp ce Gloria nu a existat în atac. Buzoienii au punctat o singură dată în prima repriză, dar doar la capitolul spectacol, atunci când Chipirliu a reușit un slalom printre trei adversari, dar acțiunea nu a fost finalizată.

Oaspeții au dat lovitura în minutul 49, în urmă unui contraatac. Valentin Munteanu a șutat din 7 metri la colţul lung, printre picioarele portarului Avram.

Grație victoriei din această seară, Gloria acumulează 26 de puncte și se depărtează de zona retrogradabila a ligii a ii-a. Etapa viitoare, elevii lui Ilie Stan vor face deplasarea la Miercurea-Ciuc, pentru meciul cu Csikszereda.

Articolul precedentLa nivelul judeţului Buzău, polițiștii au emis 198 de ordine de protecție în primele 10 luni
Articolul următorNoi schimbări în traficul buzoian. Parcare, transformată în stradă