Mai mulţi sportivi de la Metalul Buzău, jucători şi membri ai staff-ului tehnic au decis să sară în ajutorul persoanelor infectate cu noul coronavirus și au donat plasmă.

Căpitanul Alin Iacob, Ştefan Nedelcu, Daniel Mihai, antrenorul cu portarii Ştefan Leu au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona plasmă!

“O săptămână care ne-a bucurat la Centrul de Transfuzie! 20 de donatori de plasmă, din care 10 sunt fotbalişti la echipa Metalul Buzău, iar săptămâna viitoare s-au programat şi ceilalţi 5, astfel că toată echipa va dona plasmă!!!! Felicitări tuturor! Aş vrea, însă, să le mulţumesc în mod special celor 44 de donatori care au venit, astăzi, sâmbătă, într-un weekend prelungit, să doneze sânge! Vă mulţumesc mult pentru că aţi dovedit că o faptă bună se face din suflet şi că dacă vrei să o faci cu adevărat, întotdeauna îţi găseşti timp, chiar dacă este o parte din timpul tău liber! Nu uitaţi, nimic nu este mai frumos decât să dăruieşti….Viaţă!”, este mesajul postat de medicul Adriana Crăciun, directorul Centrului de Transfuzii Buzău, pe pagina sa de facebook.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentGuvernul a majorat la 800 de lei ajutorul pentru încălzirea locuințelor
Articolul următorAMR 7 zile până la vot. Ce alegem pe 6 decembrie?