Spitalul Judeţean Buzău va avea secţie de Neurochirurgie in aproximativ 2 ani, anunta conducerea unitatii medicale.

Spitalul Judeţean Buzău transferă către spitalele din capitală cele mai multe dintre cazurile medicale grave. Asta din cauza faptului că unitatea spitalicească buzoiană nu are secţie de Neurochirurgie si Chirurgie Cardio-Vasculara.

Odată cu modernizarea blocului operator, directorul spitalului anunţă, însă, că a discutat cu reprezentanţii Consiliului Judeţean şi a primit asigurări că va fi sprijinit în înfiinţarea acestor secţii.

„Din pacate, noi nu avem inca Neurochirurgie si Chirurgie cardio-vasculara. Avem in plan sa facedm in Spitalul Judetean sectie de Neurochirurgie, mai ales că vom face aceste Sali si ne vom permite sa facem si acest segment, dar va mai dura pentru ca dupa dotare trebuie sa avem medici, trebuie sa modificam structura organizatorica, dar eu zic ca acest lucru va fi posibil in maxim 2 ani”, a anunţat Claudiu Damian, managerul Spitalului Judeţean Buzău.

Blocul Operator al Spitalului Judeţean va intra în urmatoarea perioada intr-un proces de modernizare cu fonduri asigurate de Consiliul Judeţean Buzău.

Articolul precedentScormonitorii în gunoaie, în atenția polițiștilor locali. Peste 200 de amenzi în 6 luni
Articolul următorMama si fiu implicati intr-un grav accident rutier