Schimbări în organigrama Companiei de Apă. După implementarea sistemului Kaizen, menit să organizeze munca salariaților, actuala conducere a anunțat concedieri și angajări în același timp. În total, 24 de posturi urmează să fie desființate, în timp ce vor fi create alte 35.

Este vorba despre desființarea a 24 de posturi, cu înființarea în paralel a 11 posturi complet noi, plus 24 care erau vacante înainte de a se începe acest proces de reorganizare.
Posturile ce urmează să fie desființate sunt ocupate de funcționari publici, în general din departamentele economic și juridic.
Spre exemplu, consilier juridic, șef birou comercial, coordonator operațional, consilier, casier încasator dar și mai multe posturi de laborant, inginer și subinginer precum și referent specialist în administrație. Cei vizați au primit deja preavizele, iar odată cu notificările au fost înștiințați cu privire la noile posturi vacante.
Compania de Apă are nevoie în schimb de ingineri și specialiști în echipamente tratare apă uzată, dar și de un sudor și un lăcătuș. Primele care vor fi scoase însă la concurs sunt cele cinci posturi de manager pentru care deja au fost deschise procedurile de concurs, prima probă urmând să aibă loc pe 21 octombrie. Este vorba despre manager logistică, manager departament lucrări edilitare și administrativ, manager dezvoltare metropolitană și manager zonă județeană.

În prezent, Compania de Apă are 651 de angajați, dintre care 243 personal TESA, în timp ce salariați direct productivi 472.
Articolul precedentSe deschid ghişeele pentru acordarea ajutoarelor la încălzire
Articolul următorBuzăul va avea o școală verde. Vor fi montate panouri solare care vor furniza energie electrică