Echipa Sepsi a urcat pe locul 6, după ce a învins UTA cu 1-0, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 8-a.

Aganovici a marcat golul victoriei lui Sepsi în meciul cu UTA în minutul 90+3

Unicul gol a fost marcat în minutul 90+3, de Aganovic, care a transformat impecabil o lovitură liberă directă de la marginea careului de 16 metri.

Meciul a fost unul fără mari valenţe, iar fazele importante de poartă au lipsit aproape în totalitate. Arădenii au avut o bară, în minutul 43, prin Cooper, iar Fabry a executat bine o lovitură liberă, respinsă de Niczuly in extremis, în minutul 59. Gazdele au replicat prin şutul lui Ninaj, din careu, reţinut de Florin Iacob.

Oaspeții puteau egala la ultima fază a partidei, când Ninaj a lăsat capul în jos, crezând că mingea ajunge la Niczuly, dar Stahl a șutat de la 14 metri pe lângă poartă. UTA face parte dintr-un grup de trei echipe cu 7p, dar are cel mai slab golveraj, așa că se află pe locul 14.

Sepsi – UTA 1-0 (0-0)

Marcator: Aganovic (90+3)

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa (29 – Aganovic), Ninaj, Ciobotariu – Păun (60 – Gheorghe), Rodriguez, Alimi – Varga (60 – Debeljuh), Safranko (80 – Rondon), Ștefănescu (80 – Junior). Antrenor: Liviu Ciobotariu

UTA: Iacob – Rodrigues, Benga (77 – Stanciu), Stolnik, Dumitrașcu – Marku (46 – Carp), Marcelo Freitas, Fabry – Pop (46 – Mihai), Cooper (62 – Vucenovic), Micovschi (62 – Stahl). Antrenor: Mircea Rednic

Articolul precedentUn urs a fost văzut foarte aproape de Capitală, lângă pădurea Sinești
Articolul următorAvertizare ANM: Cod galben de fenomene periculoase – Rafale de până la 70 km/h