Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț caută părinți adoptivi pentru un câine din rasa ciobănesc german. Asaga, în vârstă de doi ani și o lună nu a trecut examenele  riguroase pentru a deveni câine polițist pentru patrulare/intervenție, așa că acum asteaptă să fie luat acasă de un iubitor de animale.

Potrivit IPJ Neamț, cu ocazia evaluării aptitudinilor pentru dresaj, Comisia de specialitate a Centrului Chinologic Sibiu a constatat la acest exemplar că nu prezintă evoluție în dresaj, manifestând reacții de frică față de grupuri de persoane și la intrarea în încăperi.

Până joi, IPJ Neamț primește solicitările celor care doresc să devină noii părinți adoptivi  la adresa Inspectoratului, din Piatra Neamț, strada Eroilor nr. 16. Solicitanții vor trebui să facă dovada că dețin mijloace financiare pentru a oferi condițiile impuse de legislația privind protecția animalelor, au afinități pentru creșterea animalelor și dețin condiții de adăpostire, creștere și îngrijire a cățelului.

Relații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Logistic al IPJ Neamț, telefon 0233 207.000, interioare 20244 sau 20231, între orele 8.00 – 14.00.

Articolul precedentSe înmulțesc cazurile de gripă, la Buzău
Articolul următorJandarmul anului 2019 este buzoian