După egalul cu Brăila, handbalistele de la SCM Gloria Buzău se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor

HC Dunărea Brăila și SCM Gloria Buzău au încheiat la egalitate în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin. După 12 meciuri jucate, formația buzoiană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor.

Se anunța un meci dramatic la Brăila, duminică seară, acolo unde gazdele veneau cu moralul ridicat după surprinzătoarea victorie de la Bistrița.

SCM Gloria Buzău a avut două goluri avans la pauză, însă Dunărea a revenit, iar în minutul 42, conducea cu 20-18, după care a fost rândul oaspetelor să răstoarne rezultatul: Gloria Buzău avea 24-23 în minutul 51.

Cele două echipe au mers cap la cap pe finalul meciului, brăileanca Cristina Gheorghe a înscris pentru 26-25 în minutul 56, Khavronina a ratat un 7 metri în minutul 58, dar tot ea a înscris golul egalizator în minutul 59.

Așadar, partida Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău s-a încheiat cu scorul de 26-26.

După 12 meciuri jucate, formația buzoiană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor, o poziție nesperată la debutul acestui sezon.

Pentru elevele lui Dumitru Muși urmează o deplasare dificilă, duminică, la SCM Râmnicu Vâlcea, echipa care se află pe primul loc la finalul turului de campionat.

Articolul precedentAutoritățile, în alertă. Încă un focar de PPA în județul Buzău
Articolul următorDescoperire macabră într-o fântână din Padina