Gloria Buzău s-a impus, ieri, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu 6 la 1

Nicio surpriză, ieri, pe Arena din Crîng. Buzoienii continuă parcursul impecabil în retur și recidivează după meciul de la Darabani, reușind să înscrie, din nou, șase goluri. Moldovenii, intrați în teren după o deplasare de patru ore, chiar în ziua meciului, n-au reușit să repete meciul din tur, în care puseseră reale probleme Gloriei.

Elevii lui George Timiș au dominat clar, pe toată durata partidei, reușind să puncteze de două ori în primele zece minute ale partidei, prin Truță (min 1) și Chipirliu (min 10). Gloria a continuat forcingul și a mai perforat de patru ori poarta lui Alex Barna, prin același Chipirliu de două ori, Ricardo MIhalache (min 47 și 54) și Cosmin Țapu (61)

Gloria este virtual promovată în Liga a II-a, în contextul în care evoluțiile Oțelului sunt din ce în ce mai palide. Echipa de la Dunăre termină sezonul în genunchi și înregistrează încă o înfrîngere, 1 la 2, în deplasare cu CSM Focșani.

Etapa viitoare, Gloria va juca la Rîmnicu Sărat, împotriva CSM – ului din localitate, echipă care a pierdut, ieri, 1 la 3 cu KSE Tîrgu Secuiesc.

Articolul precedentPrimele informații oficiale MAPN. Iată cine sunt militarii răniți în Afganistan
Articolul următorBuzăul are încă o echipă în Liga I !