Un elev sancționat cu scăderea notei la purtare ar fi intrat, azi, peste directorul Colegiului Hașdeu și l-ar fi amenințat 

Elevul sancționat ieri cu scăderea drastică a notei la purtare este autorul unei noi isprave. Azi, a intrat în birou, peste directorul  Ionel Banu și l-a amenințat. Conducerea liceului a sunat, imediat, la 112.

Elevul de clasa a-XI-a care şi-a ironizat profesoara de desen, pentru prestaţia dintr-un videoclip pe care aceasta l-a filmat în urmă cu mai mulţi ani, a fost sancţionat cu nota 2 la Purtare.

Sancțiunea a fost dispusă de Consiliul Profesoral, dar familia băiatului, care între timp a luat legătura cu un avocat, este hotărâtă să ajungă în instanță.

În apărarea adolescentului a venit și Consiliul Național al Elevilor care arată că fapta acestuia nici nu poate fi pedepsită, potrivit regulamentului școlar cadru.

Protagonistul, elev în clasa a XI-a la Colegiul Hasdeu, a postat, în urmă cu mai bine de o lună, un mesaj pe un grup închis al colegilor sai. Alături de videoclipul unei melodii pe care profesoara de desen o interpretase în urmă cu 5 ani, când făcea parte dintr-o formație de muzică etno, apare un comentariu referitor la versurile melodiei.

Reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Buzău au declarat că nu a fost făcută nicio solicitare, din partea Colegiului Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Articolul precedentRegal Muzical, în Decembrie ! Johann Strauss Ensemble, dublă reprezentație la Buzău
Articolul următorAccident grav produs de un șofer băut