Criminalului în serie din Cipru, bărbatul care a ucis 7 femei, inclusiv o tânără din Buzău şi pe fiica acesteia, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost dată de judecătorii din Cipru.

Bărbatul de 35 de ani a primit şapte condamnări la închisoare pe viaţă, câte una pentru fiecare victimă, respective 5 femei şi doi copii. Aceasta este cea mai dură pedeapsă impusă vreodată de o instanţă din Cipru. Nikos Metaxas, criminalul în serie care a ucis şapte persoane pe parcursul a trei ani în Cipru, şi-a recunoscut faptele şi, potrivit presei străine, acesta ar fi spus că regretă ceea ce a făcut.
Scandalul a fost declanşat după ce cadavrul uneia dintre victimele bărbatului a fost descoperit de mai mulţi turişti într-o mină abandonată. Ulterior, Nicos Metaxas, fost ofiţer de armată, a recunoscut că a omorât în total şapte persoane. Printre acestea, o tânără din Buzău şi fiica acesteia, date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016. Metaxas a izbucnit în lacrimi atunci când poliţia a citit sentinţa pronunţată împotriva sa.
”Am comis crime abominabile”, a declarat Metaxas, transmiţând condoleanţe familiilor victimelor. Conform poliţiei, Metaxas, divorţat şi tată a doi copii, a făcut cunoştinţă cu victimele pe internet. Acestea lucrau ca îngrijitoare în Cipru şi dispăruseră între septembrie 2016 şi august 2018.
Articolul precedentRezultate Evaluarea Națională. Astăzi, elevii își află mediile
Articolul următorRestricții de circulație, de Ziua Drapelului Național