A fost lansată licitația pentru primul tronson al autostrăzii A7, Ploiești Buzău. Anunțul este făcut de senatorul PNL de Buzău, Vlad Pufu. Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, senatorul PNL anunță că a fost lansată licitația în vederea desemnării constructorului care va realiza primul tronson din Autostrada A7. Este vorba despre un tronson cu o lungime de circa 63 km.

Încă un pas pentru concretizarea Autostrăzii A 7 Ploiești-Buzău. A fost lansată AICI http://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100121197 licitația pentru execuția lucrărilor pentru Autostrada Ploiești – Buzău, în lungime de 63,25 km, cu o valoare maximă de 5 miliarde lei. Până pe 4 august sunt așteptate ofertele constructorilor. Să ne dorim doar să câștige un constructor serios care să fie conștient de așteptările pe care buzoienii le au pentru acest obiectiv vital pentru economia locală. Rolul nostru va fi, de acum înainte, acela de a ne interesa permanent de respectarea termenelor de execuție”, este mesajul postat de senatorul PNL de Buzău, Vlad Pufu.

Proiectul tehnic de execuţie este deja făcut şi parte din documentaţie, iar imediat după semnarea contractului, constructorul va putea intra în teren. Termenul de execuţie a lucrărilor va fi de 20 de luni.

Sursa: Realitatea de Buzau