Palatul Copiilor din Buzău a ajuns una dintre cele mai bune instituţii de profil din ţară. Anul trecut, nu mai puţin de 1200 de premii au fost aduse de școlari și preșcolari.

Este ştiut faptul că la Palatul Copiilor, atât şcolarii cât şi preşcolarii pot participa la diferite cercuri gratuit. De asemenea, se ştie că micuţii sunt îndrumaţi şi supravegheaţi de cadre didactice cu pregătire. Și anul acesta şcolar Palatul Copiilor şi-a deschis porţile şi aşteaptă toti copiii într-o locaţie complet renovată, desprinsă parcă din poveştile copilăriei.

Rezultatele muncii profesorilor de la Palatul Copiilor spun totul despre orele, săptămânile şi lunile de muncă. Anul trecut, nu mai puţin de 1200 de premii au fost câştigate de micuţi, la diferite festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale.

La Palatul Copiilor sunt aşteptaţi zilnic să se înscrie gratuit şcolari şi preşcolari, la unul sau mai multe dintre cercurile de artă decorativă, artă plastică, canto popular, cultură şi civilizaţie engleză, dans modern, dans popular, design vestimentar, muzică uşoară, redacţie presă, teatru, tenis, aeromodele, cenaclu literar, electrotehnică, filatelie, informatică, karting şi şah.

Articolul precedentUn nou colegiu în învățământul buzoian
Articolul următorBărbat de 73 de ani, rătăcit în Munții Buzăului