HC Dunărea Brăila și SCM Gloria Buzău au terminat la egalitate , scor 25-25, meciul din etapa a XV-a, ultima a turului Ligii Florilor. Meciul a fost unul foarte echilibrat, în care ambele echipe au fost la conducere, pe rând, pe tabela de marcaj a Sălii Polivalente din București. Cea mai mare diferență de scor a fost de 3 goluri, în favoarea echipei brăilene, scor 5-2 în minutul 9.

Buzăul a deschis scorul prin Simion, dar Brăila a marcat apoi de 3 ori la rând și a preluat conducerea. În minutul 9 Kanaval a marcat pentru 5-2, dar Buzăul a revenit și a redus handicapul la un singur gol, după reușitele realizate de Ilie și Livrinikj. Alina Ilie a restabilit egalitatea în minutul 18, scor 7-7, după care o altă Alina, czeczi, a marcat pentru Brăila. Gloria Buzău a marcat de două ori prin Klikovac, și au preluat conducerea, scor 8-9 în minutul 23. În minutul 27 buzoiencele au avut prima dată două goluri în plus, scor 9-11, dar Brăila a egalat prin două reușite ale lui Dmitrovic. Klikovac a marcat pentru 11-12, Dmitrovic a egalat din nou, iar Iuganu a stabilit scorul primei reprize, cu un gol din extremă.

În minutul 33 Iuganu a marcat pentru 12-14, dar în două minute Brăila a egalat prin golurile înscrise de Kanaval și Czeczi. În minutul 40 HC Dunărea a preluat din nou conducerea, scor 17-16. La scorul de 18-18 Janjusevic a aruncat de la 7 metri, în fața portăriței Nenezic, și arbitrii au decis trimiterea în tribună a jucătoarei de la SCM Gloria. Gloria a preluat totuși conducerea, scor 18-19 prin golul marcat de Simion. Două goluri marcate la capătul unor contraatacuri de Alina Czeczi au readus Brăila la conducere, scor 20-19 în minutul 48, apoi Dmitrovic a mărit avantajul echipei lui Neven Hrupec la două goluri.

În minutul 54 Czeczi a marcat pentru 23-21 după o minge recuperată de Udriștioiu, iar în minutul 56 Gloria a reușit să egaleze la 23. Finalul a fost pe muchie de cuțit. Czeczi a marcat pentru 24-23. Klikovac a egalat, iar Milic a adus Brăila din nou în avantaj. În ultimul minut Rotaru a egalat la 25. Dmitrovic putea aduce victoria Brăilei, dar a ratat la ultima acțiune a echipei din brăila, din postura de unu la unu cu Iordache și meciul s-a încheiat la egalitate, o remiză care nu ajută foarte mult niciuna dintre echipe.

HC Dunărea Brăila: Șerban -9 intervenții, Nenezic -5 intervenții – Dmitrovic -10 goluri, Czeczi -8, Kanaval -3, Milic -2, Udriștioiu -1, Zamfirescu -1, Bucur, Safta, Tamires Morena.

Scm gloria Buzău: Alina Iordache -11 intervenții, Polocoșer – Alina Ilie -4, Livrinikj -4, Klikovac -4, Iuganu -4, Rotaru -3, Simion -2, Janjusevic -2, Moldovan -2, Munteanu, Subțirică, Petruș.