Românii au tendința de a cumpăra mai multă mâncare decât ar avea nevoie, iar acesta este un aspect pe care îl cunoaște deja toată lumea. Asta nu ar fi neapărat o problemă, mai ales pentru că toată lumea are acces acum la un congelator sau la un frigider. Problema apare atunci când mâncarea cumpărată ajunge ulterior în coșul de gunoi.

Acest lucru se întâmplă în special pentru că alimentele nu sunt depozitate corect. În ziua de astăzi, când toată lumea își face griji pentru scumpiri, Doar să arunci mâncare nu mai vrei. Acum poți descoperi și tu câteva reguli de păstrare a alimentelor pe care nu le știai până acum și care îți vor fi extrem de utile pentru a păstra mâncarea proaspătă mai mult timp.

Iată cum păstrezi mâncarea proaspătă mai mult timp cu ajutorul unor reguli de păstrare a alimentelor pe care nu le știai până acum: Temperatura ideală Pentru început, trebuie să știi că temperatura ideală pentru păstrarea alimentelor este de 4-5° în frigider, dar și în cămară. Dacă vrei să păstrezi alimentele sau preparatele proaspete mult mai mult timp, poți recurge la congelare. Un congelator de pe Altex.ro te poate ajuta să îți faci rezerve optime de mâncare pe timp îndelungat. Regula este să le congelezi cât sunt încă proaspete și să nu le consumi în termen de 3-4 luni.

 

Citeşte întreaga ştire: Reguli de păstrare a alimentelor pe care nu le știai până acum – Cum păstrezi mâncarea proaspătă mai mult timp!

Articolul precedentCozmin Gușă: Coldea sună adunarea trupelor prin Nistorescu. Avem o nouă Divizie „R”, similară celei ceaușiste pentru manipularea manifestațiilor
Articolul următorFoto: Percheziții ale polițiștilor buzoieni într-un dosar penal privind evaziune fiscală și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice