Realitatea Plus, victorie în instanță împotriva lui Zoltan Teszari. Lupta dusă de Realitatea Plus pentru dreptate și adevăr a fost validată încă o dată de justiție. Postul TV a câștigat pe fond si la Curtea de Apel București, cu ajutorul avocatului Ioan Georgescu, decizia validând dezvăluirile făcute de jurnaliști.

Dezvăluirile jurnalistei Anca Alexandrescu, făcute la Realitatea Plus, în emisiunea Culisele Statului Paralel, despre mogulul Teszari și firma RCS RDS au fost validate în instanță. În ciuda demersurilor omului de afaceri, cu ajutorul avocatului Valeriu Stoica, instanța a dat dreptate postului de televiziune Realitatea Plus.

Așadar, în ciuda ordonanței președințiale și a eforturilor disperate prin care s-a încercat stoparea dezvăluirilor făcute de Anca Alexandrescu, Liviu Alexa și Cozmin Gușă pe subiectul RCS RDS, postul Realitatea Plus rămâne de neclintit.

Imagine

Reamintim că, recent, atenția publică a fost captată de scandalul despre mișcările de pe piața TV și telecomunicații din România, prin care supranumitul miliardar fără chip Zoltan Teszari a încercat să-și asigure monopolul pentru compania sa RCS-RDS. Jurnalistul Liviu Alexa a făcut dezvăluiri explozive în emisiunea Culisele statului paralel despre ce se ascunde în spatele tentativei omului de afaceri, după ce jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a cerut intervenția CSAT și a SRI în acest caz.

Liviu Alexa: Teszari nu este miliardarul fără chip, este miliardarul cu chipiu – Dezvăluiri explozive despre mutarea trustului Digi

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCutremur de magnitudine însemnată, marți dimineața, în România – anunțul INFP
Articolul următorVlad Pascu a vorbit pentru prima dată din spatele gratiilor. Tânărul se victimizează: „Distrus, ce pot să zic, și psihic am o grămadă de remușcări”