Un râmnicean de 68 de ani a sesizat că în jurul orei 00.00, ar fi fost lovit de persoane necunoscute și i-ar fi fost sustrasă suma de 2000 lei.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Râmnicu Sărat, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea agresorilor.

Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că principalii bănuiți de comiterea faptei sunt trei tineri, de 16, respectiv 17 ani, doi din Râmnicu Sărat și unul din Brăila.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea respectivă râmniceanul ar fi stat un interval de timp într-o unitate comercială, unde cheltuise mai multe sume de bani, locație în care au fost prezenți și cei trei tineri. La plecare, bărbatul a fost urmărit de bănuiți și, prin acte de violență, ar fi fost deposedat de către aceștia de suma de 2000 de lei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de tânărul de 16 ani din Brăila a fost dispusă măsura arestării, urmărirea penală fiind continuată față de cei trei bănuiți sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Prejudiciul a fost recuperat şi cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articolul precedentHora Unirii uriașă, la Muzeul Județean Buzău, pe 24 ianuarie
Articolul următorAdolescentă lăsată fără telefon de colega de salon