Doi tineri suspecti ca ar fi fost protagonistii atacului de la barul Garofita au fost arestati. Politistii banuiesc ca acestia voiau sa paraseasca tara

Polițiștii buzoieni au arestat doi tineri bănuiți de implicare în atacul de la barul Garofița, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Oamenii legii cred că cei doi tineri – în vârstă de 20 și, respectiv 27 de ani – voiau să părăsească țara.

Bătaia a avut loc pe 20 mai, la un bar de pe bulevardul Unirii. Atunci, un buzoian de 38 de ani a fost atacat cu bâtele de trei indivizi. Victima s-a refugiat în interiorul localului, unde agresorii au continuat să-l lovească cu bestialitate, lăsându-l inconștient.

Bărbatul a supraviețuit loviturilor, însă a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. Atacatorii s-au făcut nevăzuți, iar polițiștii au pornit de îndată pe urmele lor.

La nici 24 de ore, oamenii legii au prins și reținut un prim suspect, un buzoian în vârstă de 24 de ani. După exiprarea ordonanței de reținere, instanța a dispus emiterea unui mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

La trei zile de la producerea evenimentului, polițiștii au mai prins un suspect, care se pregătea să iasă din țară. Un al treilea atacator a fost reținut ieri, tot în vestul țării, existându suspiciunea că acesta voia să fugă din România.

Pentru că pe numele lor fuseseră emise mandate de arestare preventivă, polițiștii i-au adus la Buzău și i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ.

Articolul precedentBuzăul, sub cod portocaliu de vreme severă
Articolul următorAutoritățile, în alertă. Circulația este blocată pe Lunca Cislăului