Propunerea ALDE pentru funcţia de viceprimar al municipiului Buzău a fost respinsă de edilul şef.

La nici 24 de ore de la anunţul liderilor ALDE privind propunerea consilierului PSRo Silviu Roşioru pentru ocuparea funcţiei de viceprimar, primarul Constantin Toma spune că nu va accepta niciodată această propunere şi cere ALDE să vină cu un alt nume.

,,Cred ca este o gluma, nu pot sa cred ca ALDE n-a avut alta propunere decit asta.Nu stiu la ce l-as putea folosi pentru ca viceprimarul indeplineste o parte dintre sarcinile pe care le are primarul prin lege. Este foarte complicat pentru ca pregatirea domniei sale, stiinta de carte, experienta in domeniu, legate de primarie, binenteles, sunt aproape de zero. Aceasta primarie nu este o distractie. Ei sa propuna un om care stie carte, sa aiba experienta in domeniu si sa pot sa ma inteleg cu el pentru ca, pina la urma, suntem intr-o alianta  si nu in opozitie. Sa propuna un om care nici macar nu este in partidul lor e o chestie extrem de ciudata, si oricum, nu pot accepta o asemenea propunere”, a declaarat primarul Buzaului ,Constantin Toma.
Reamintim ca Silviu Roșioru a fost desemnat să ocupe una dintre funcţiile de viceprimar al municipiului Buzău, post care aparţine, printr-un protocol central, partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.
Decizia a fost luată în unanimitate în cadrul unei şedinţe a Biroului Executiv Judeţean al filialei A.L.D.E. Buzău.
Propunerera de la Buzău va fi trimisă la Bucureşti pentru avizare, iar, ulterior, va ajunge în Consiliul Local Municipal.
În acest moment în Consiliul Local Municipal  Buzău, P.S.D. are 11 mandate, P.M.P. 2 , P.N.L. 6, P.S.Ro. 2 şi A.L.D.E. 2, iar Roşioru are nevoie de jumătate +1 din voturi, adică 12 pentru a deveni viceprimar al municipiului.
Articolul precedentSilviu Roșioru propus de ALDE pentru funcția de viceprimar
Articolul următorBuzoienii racordați la RAM ar putea rămâne și fără apă caldă