Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în toate regiunile, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 19 grade. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vest și nord-vest, însă probabilitatea de ploaie va fi scăzută. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar temporar și cu viteze mai mici și în regiunile vestice. Dimineața, pe areale mici va fi ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La munte, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali, însă numai cu totul izolat și trecător va ploua slab. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. 

Vântul va avea intensificări, în special pe creste. Pe văi și în depresiuni, izolat va fi ceață. 

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentA murit Mioara Roman. Suferea de boli grave și fusese internată într-un azil de bătrâni din Snagov
Articolul următorDrepturile de ajutor de încălzire, acordate în toamna lui 2023, inclusiv pentru cei care utilizează material lemnos, vor fi menținute în plată