La început de an şcolar, o profesoară de română din Buzău le-a cerut elevilor săi ca, în loc de flori, să-i aducă rechizite pe care să le doneze ulterior copiilor nevoiaşi. Materialele donate de elevi au fost preluate de o asociaţie umanitară.

Veronica Bulf predă Limba română la Şcoala generală George Emil Palade din Buzău. Este cadru didactic de peste 20 de ani. Potrivit Asociaţiei „Împreună pentru buzoieni”, cu o seară înainte de începutul anului şcolar, profesoara Veronica Bulf şi-a rugat copiii de la clasă să renunţe la celebrul buchet de flori şi să cumpere, în schimb, rechizite.

Dascălul le-a explicat că aceste rechizite vor fi donate copiilor care chiar nu au posibilitatea să şi le cumpere.

„Veronica Bulf, profesoara la Şcoala Gimnazială Emil Palade, este cea care a făcut acest gest de apreciat. Nu a mai vrut flori, ci le-a sugerat copiilor să aducă fiecare ce rechizite îşi permite, iar acestea să fie donate mai departe copiilor care au nevoie. Felicitări!!!”, este mesajul postat pe Facebook de asociaţia amintită.

Rechizitele donate de elevi în urma cererii profesoarei de română au fost preluate de Asociaţia Împreună pentru buzoieni, care va duce toate cele strânse unor copii ce provin din familii sărmane.

Articolul precedentTrupul sublocotenentului Ciprian-Ştefan Polschi a ajuns la Buzău
Articolul următorIncendiatorul de pe Bălcescu, în fața judecătorilor