Primul examen mai dificil, pentru elevii lui Ilie Stan. Gloria joaca duminica, la Tg. Mures, cu Universitatea Cluj, una dintre favoritel la promovare, in opinia specialistilor. Clujenii au terenul suspendat, din cauza incidentelor din tribune, de la barajul cu Hermanstadt. Partida va di difuzata in direct, de un post cu acoperire nationala.

După un început în trombă, cu 3 victorii din tot atâtea posibile, Gloria se află în fața primului examen serios, în Liga a II-A. Buzoienii vor disputa derbiul eșalonului secund, contra Universității Cluj, una dintre cele mai bine cotate echipe din a doua divizie. Dacă Gloria are un start de campionat excelent, Clujenii au dezamăgit, după ce au pierdut cu CSM Reșița și FC Argeș.

În plus, Clujenii nu vor beneficia de avantajul terenului propriu, partida disputându-se la Târgu Mureș. Universitatea are încă terenul suspendat, după incidentele din dubla de baraj din Iunie, cu Hermanstadt.

O singură problemă de lot are Ilie Stan, Chipirliu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la Gloria fiind accidentat. Buzoienii au plecat azi de dimineață, către Târgu Mureș iar meciul se va disputa Duminică, de la ora 15.30.

Partida va fi transmisă în direct, de o televiziune cu acoperire națională.

Articolul precedentPeste o sută de școli din județ, fără autorizaţie de securitate la incendiu
Articolul următorAccident grav, cu 5 victime, la Autorola, pe E85