Procurorii au transmis astăzi un cu municat de presă din care reiese filmul exact al crimei de pe Bălcescu. Fata de 21 de ani a ars de vie.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 23.02.2019 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.C.M., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. În fapt, în sarcina acestuia s-a reținut că în dimineața zilei de 23.02.2019, a mers în apartamentul victimei N.V., asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi a dat foc cu o brichetă, determinând izbucnirea unui incendiu ce a avut drept consecință decesul victimei, care a fost găsită de către lucrătorii I.S.U. Buzău decedată, cadavrul prezentând urme de ardere și carbonizare.

Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul.”, se arată în comunicatul remis de Parchet.

Suspectul se află în arest preventiv pentru 30 de zile iar în cauză, în prezent, el este singura persoană cercetată pentru uciderea victimei.

Articolul precedentCămin cultural, mistuit de flăcări. Elevii școlii au fost și ei evacuați
Articolul următorSuspectul crimei de pe Bălcescu era sub influența drogurilor