Primarul Toma premiază buzoienii care îi aduc la cunoștință neregulile din oraș

Pentru a rezolva cât mai repede problemele buzoienilor, începând din 31 iulie 2018, Primăria Municipiului Buzău a pus la dispoziția cetățenilor platforma online buzaucityreport.ro .

Pe această adresă pot fi transmise nonstop propuneri și sesizări, iar răspunsurile la orice mesaj sunt date numai de mine, exclusiv.

„Mă bucur să vă informez că acest site are deja 1400 de vizitatori unici și am răspuns până acum la 1210 propuneri și sesizări.

Au fost accesate toate cele 9 domenii:

Pentru a încuraja această activitate permanentă, la propunerea unui utilizator, voi premia 3 buzoieni care au venit cu propuneri, pe care le-am și aplicat sau le vom aplica:

  1. Nume utilizator – Vlad ( pentru_ Regulament afișat la locurile de joacă; Plata biletului TransBus prin SMS; Camere video la locurile de joacă)
  2. Nume utilizator – George St (pentru_Sensuri unice în Dorobanți 2)
  3. Nume utilizator – Dobre Cătălin (pentru_Accesul liber pentru elevi în curțile școlilor)

Premiile vor consta în cărți și alte tipărituri despre Buzăul de ieri și de azi.

Pe cei 3 premianți îi aștept cu plăcere joi, 21 februarie, la ora 17.00, la biroul meu.

Mulțumesc public tuturor buzoienilor utilizatori ai platformei, pentru că mă ajută direct în îmbunătățirea permanentă a condițiilor de viață din orașul nostru.

Desigur, încurajez pe toți buzoienii să utilizeze cât mai mult această aplicație, bineînțeles cu probleme reale și de bun simț”, a transmis buzoienilor primarul Constantin Toma.

Articolul precedentSubvenții obținute pentru suprafețe mai mari decât măsoară comuna lor. Se întâmplă la Vâlcelele
Articolul următorMedicii, apel către buzoieni în vederea donării de organe