Gloria Buzău s-a impus acasă, 23 – 18, în fața celor de la CSM Galați

Gloria Buzău a cîștigat ieri, 23 – 18 (10-8 pauză) în fața formației CSM Galați, primul meci disputat acasă, în 2019.

La numai trei zile de la eşecul dramatic din Capitală, buzoiencele au primt vizita unei formaţii pe care situaţia din clasament o determina să facă meciul vieţii. Aproape 2000 de spectatori, atraşi şi de evoluţia superbă a Gloriei din urmă cu trei zile, au luat drumul Sălii Sporturilor din Buzău, umplând tribunele până aproape de refuz. Cu siguranţă, mii de alţi suporteri au privit meciul pe canalul naţional de televiziune, care a transmis în direct confruntarea de duminică.

Meciul a fost unul echilibrat, pînă în minutul 22, cînd Gedroit le aducea pe buzoience în avantaj, pentru prima dată. Un avantaj pe care jucătoarele gazdă nu îl vor mai pierde până la finalul meciului. La pauză buzoiencele intrau cu un avantaj de două goluri,  scor 10-8.

Repriza a doua s-a desfășurat după un scenariu controlat în totalitate de Gloria, roș-albastrele nelăsînd oaspetelor nicio șansă.

La final, jucătoarele buzoiene au mulțumit suporterilor, făcînd turul de onoare al sălii. Mai mult, cîteva dintre handbaliste s-au alăturat corului format din aproape 2000 de spectatori. Duminică, pentru Gloria urmează un examen la fel de dificil, în deplasare cu Brăila.

 

Articolul precedentUn bebeluș și o adolescentă, primele victime alei gripei la Buzău
Articolul următorCadavre de porci, abandonate la marginea Buzăului