E o chestiune de ore până când Carmen Ichim, cel mai bun prefect pe care l-a avut Buzăul în ultimii ani, va fi schimbată de la conducerea Prefecturii

n cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, la Consiliul Județean, Carmen Ichim a prezentat bilanțul activității sale de la numirea în funcția de prefect, din 2017, până în prezent. În fața șefilor de servicii deconcentrate și a reprezentanților presei, Carmen Ichim a prezentat principalele realizări ale Instituției Prefectului în ultimii doi ani, începând de la decontaminarea terenului fostei rafinării Venus Oilreg Râmnicu Sărat până la mutarea camerelor de rovinietă de la Mărăcineni, reabilitarea podului sau consolidarea DN 10 în zona alunecării de teren de la Măgura.

În cadrul aceleiași întâlniri, Carmen Ichim a mai vorbit despre relația cu subprefectul susținut de ALDE, Leonard Dimian. Referitor la vizita de ieri a celui din urmă la sediul ALDE, unde ar fi dus o mapă cu documente, Ichim a negat că ar fi avut loc un incident de securitate. Toate documentele confidențiale sunt în siguranță, responsabilul cu secretizarea documentelor confirmând același lucru.

Decizia schimbării prefectului Ichim ar urma să vină astăzi, în ședința de Guvern de la ora 15:00. Favorit pentru rpeluarea funcției ar fi nimeni altul decât subprefectul pus de ALDE, Leonard Dimian, care și-ar fi trimis deja CV-ul la București.

În încheiere, Carmen Ichim le-a mulțumit membrilor echipei sale, care i-au fost alături în ultimii doi ani. Odată cu demiterea prefectului, cabinetul din care fac parte consilierii este dizolvat, iar noul reprezentant al Guvernului în teritoriu își va forma o nouă echipă.

Articolul precedentTânăr în comă la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina
Articolul următorSute de oameni de fotbal vor dona sânge, la Buzău