În dimineața zilei de luni, 1 noiembrie, s-a stins din viață Constantin Vlad, polițist local în cadrul Compartimentului de Protecție a Mediului de la Direcția de Poliție Locală a municipiului Buzău.

Constantin Vlad avea 50 de ani și, în urmă cu două săptămâni, fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2. După câteva zile în care a rămas izolat la domiciliu,acesta a mers la Spitalul Județean pentru a primi tratament. Blocajele din cea mai mare unitate spitalicească a județului Buzău au făcut ca pacientul să aștepte la UPU, unde i s-au făcut investigațiile medicale.

”În data 27.10.2021, se prezintă la U.P.U un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu simptomatologie specifica de Covid-19. I se efectuează triajul epidemiologic, după care un test rapid care se dovedește a fi pozitiv. Pacientul primește îngrijiri medicale (i se monitorizează funcțiile vitale, analize medicale, EKG, consult de specialitate si tratament). In urma CT-ului se pare ca bărbatul avea o afectare pulmonară de 80-85 %. Având în vedere afectarea pulmonara mare, în data de 01.11.2021 survine decesul acestuia. Menționăm că pacientul suferea de diabet zaharat, obezitate și nu era vaccinat. În toata această perioadă bărbatul a staționat în secția U.P.U.” au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentValeriu Gheorghiță după respingerea proiectului de lege care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă: „Dacă s-a respins urgentarea, eu înțeleg că nu avem o urgență epidemiologică”
Articolul următorMinisterul Finanţelor anunţă că Programul TEZAUR continuă şi în luna noiembrie 2021