PNL a decis, marți seara, echipa de negociere a partidului cu PSD și USR. Printre cei care vor încerca să găsească o majoritate se numără Rareș Bogdan și Lucian Bode.

Biroul Politic Național al PNL a decis ca echipa de negociere pentru formarea unei majorități parlamentare să fie format din Florin Cîțu, Dan Vâlceanu, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Lucian Bode și Rareș Bogdan.

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, marţi, la Parlament, pentru stabilirea mandatului de negociere în vederea formării viitorului Guvern.

Secretarul general al PNL – Dan Vîlceanu a afirmat înainte de a participa la şedinţă că opţiunea sa personală este pentru o majoritate cu USR.

„Astăzi, noi, la şedinţa aceasta, facem altceva – stabilim mandatul de negociere (…) cu toate formaţiunile. Sunt doar două variante de a face majoritate în Parlamentul României – USR şi PSD”, a spus Vîlceanu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVoiculescu simte mirosul banilor. Nici nu a intrat PSD la guvernare și PPU-SL face acord politic cu partidul condus de Ciolacu
Articolul următorPNL a flexibilizat mandatul: Negocieri cu toate partidele – Cîțu: „Suntem gata să rezolvăm această CRIZĂ”