A început instalarea patinoarului mobil, pe platoul din centrul orașului

A sosit patinoarul mobil care va asigura distracția buzoienilor îndrăgostiți de sportul cu patine. Firma care l-a adus la Buzău a început montarea lui în Piața Daciei, urmând ca acesta să devină utilizabil începând cu 1 decembrie 2018.

Patinoarul este produs și deținut de o firmă austriacă, însă este administrat de o societate din Bacău. El va avea peste 600 de metri pătrați și va putea primi pe gheață aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute. Primăria ține ca toți buzoienii – indiferent de vârstă – să aibă acces gratuit pe gheață, grupurile organizate de elevi urmând să primească, tot gratuit, și patinele.

Municipalitatea va trimite adrese tuturor școlilor din oraș, în care vor fi specificate condițiile în care grupurile organizate pot obține accesul gratuit pe gheață. În altă ordine de idei, tariful perceput pentru închirierea unei perechi de patine este unul modic.

Patinoarul mobil va face parte dintr-un ansanblu hibernal, amenajat în premieră, de primărie. Suprafața de gheață va fi înconjurată de un Tîrg de Crăciun, unde comercianții vor vinde produse tradiționale specifice perioadei sărbătorilor.

Articolul precedentGuvernul se împrumută la CEB pentru construcția penitenciarului de la Unguriu
Articolul următorBuzoienii, așteptați și în acest an la fasole cu ciolan, în Parcul Crâng