Podul rutier de la ieșirea din Buzău spre Brăila a fost redeschis.

A fost redeschis podul rutier de la ieșirea din Buzău spre Brăila. Pasarela de la Metalurgica se află în proces de reabilitare și modernizare, iar un tronson a fost redeschis de curând traficului. Se poate circula pe pod, dar și pe sub acesta.

Redeschiderea podului a fost sărbătorită cu tăieri de pamblici, la care au participat reprezentanți ai Primăriei, dar și ai constructorului.

Podul care trece peste linia de cale ferată se află într-un avansat stadiu de degradare, dar lucrările vor începe abia primăvara următoare. Momentan traficul de mare tonaj este redirecțioant pe un traseu ocolitor.

Toate mijloacele de transport auto care merg sau vin dinspre Brăila pot circula din nou pe sub podul rutier. Primul tronson din pasarela de la Metalurgica, aflat în reabilitare şi modernizare, a fost redeschis şi traficul rutier a fost reluat normal, atât pe pod, cât şi pe sub el. Oficialii din Primărie şi reprezentanţii constructorului au tăiat împreună panglica de inaugurare, bucuroşi că au reuşit să redea circulaţiei acest pod, în timp optim. Deoarece podul peste calea ferată se află într-un stadiu avansat de degradare, traficul greu este restricţionat şi deviat pe un traseu ocolitor. Cel mai probabil, chiar şi în cazul în care între constructor şi Regionala CFR Galaţi s-ar ajunge la un acord, lucrările de reabilitare nu vor putea începe până în primăvara următoare

Citeste mai mult: adev.ro/qj1198

Articolul precedentSPOVEDANIA lui Rizea este acum și pe Youtube
Articolul următorMinistrul Economiei a fost testat POZITIV la coronavirus