Părculețul din spatele sediilor bancare, situat chiar lîngă sediul Poliției Locale, are aspectul unui coș de gunoi imens

Nesimţirea unora dintre buzoieni, alăturată lipsei de reacţie a instituţiilor abilitate, a făcut ca un spaţiu aflat chiar în centrul oraşului, la doi paşi de Primărie şi Poliţia Locală, să arate îngrozitor. Este vorba despre părculeţul din spatele băncilor, care a fost transformat, la propriu, într-un coş de gunoi.

Este situat la două sute de metri de Primărie şi la 10 metri de sediul Poliţiei Locale, chiar în centrul oraşului. Ar fi trebuit să fie un loc în care buzoienii să se plimbe în voie, însă a fost transformat într-un coş de gunoi. Este vorba despre parcul din spatele băncilor, care s-a umplut de gunoaie.

Buzoienii care se încumetă să se plimbe pe alei, sau să se aşeze pe o bancă sunt extrem de nemulţumiţi. Bancile rupte şi mizeria le lasă un gust amar şi se întreaba de ce nu face nimeni nimic.

În antiteză, la câţiva metri distanţă, se află parcul din imediata apropiere a Primăriei, care a fost reamenajat şi zilnic este primenit.

Articolul precedentPremiu internațional obținut de cercetătorii de la Staţiunea de cercetări legumicole Buzău
Articolul următorSe redeschide podul de la Mărăcineni !