Primăria municipiului Buzău se implică pentru ajutorarea persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători sau cu venituri financiare reduse.

Prin intermediul unui comunicat de presă, municipalitatea anunță un set de măsuri prin care își propune să sprijine populația Buzăului pe timpul pandemiei de coronavirus.

Printre măsuri se numără tipărirea a 100.000 de declarații pe propria răspundere pentru ieșirea din casă, dar și acordarea unor ajutoare sub formă de alimente persoanelor de peste 65 de ani, cu venituri mici:

„Persoanele cu vârsta peste 65 ani, fără susţinători şi fără venituri/ sau reduse vor beneficia de masă de la Cantina de Ajutor Social pentru o perioadă de 7 zile conform Lg nr.208/1997 a cantinelor de ajutor social. Alocaţia de hrană este de 12 lei/zi/persoană”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei

Pentru a semnala cazuri de buzoieni aflați în nevoie este necesar să sunați la unul dintre următoarele numere de telefon:

0238.955 – Poliția Locală Buzău

0720.955.955 – Poliția Locală Buzău

0238.710.329 – Direcția de Asistență Socială a municipiului Buzău

Articolul precedentAlgoritmul de testare pentru COVID-19 a fost actualizat
Articolul următorTrust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea