In ciuda tuturor avertismentelor, inca mai sunt persoane ce pica prada escrocilor. Inca o batrana a fost pacalita prin metoda „accidentul”, la Buzau. Din fericire, escroaca a gost prinsa de politisti.

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi despre faptul că o femeie în vârstă de 80 de ani, din localitate, ar fi fost înşelată de o persoană necunoscută prin metoda „accidentul”.

De îndată au fost luate măsuri operative, iar persoana bănuită, o buzoiancă în vârstă de 38 de ani, a fost depistată în flagrant, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Buzău.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, asupra femeii au fost identificate sumele de 800 de lei şi 700 de euro, susceptibile că proveneau din comiterea infracţiunii, precum şi alte mijloace de probă ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, o buzoiancă în vârstă de 80 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articolul precedentMașină lovită de tren, în apropiere de Vernești !
Articolul următorDescoperire istorică în albia râului Buzău. O spadă veche de aproape 4000 de ani