S-a încheiat licitația pentru proiectul de refacere a complexului de atletism, de la ieșirea din oraș

Proiecte de refacere a complexului sportiv de “la Fabrica de Lapte” au tot existat, de mai bine de 10 ani. Ele apar cu titlul de promisiuni, mai ales în preajma campaniilor electorale, dar dispar la fel de misterios, dupa alegeri. Rând pe rând, mai toți edilii de frunte au promis, au venit cu planuri și finanțări, dar nu s-a întâmplat nimic. Deocamdată. De curând, dinspre primărie a apărut o altă promisiune: s-a încheiat licitația, a fost desemnată firma care va executa lucrările, treaba va începe curând. Cât de curând nu se știe, întrucât rezultatul licitației poate fi contestat iar dosarul să fie plimbat din birou în birou, până își va pierde urma, timp de câteva luni, un an, doi…

Edilul șef al urbei promite că stadionul de atletism va fi printre cele mai frumoase și moderne din țară, după ce lucrările se vor fi încheiat. Cel mai probabil, spune Constantin Toma, la vară.

Deocamdată, complexul situat la ieșirea din oraș a devenit aproape impracticabil, mai ales după ploaie, întrucât pista de alergare este din zgură.

Articolul precedentMisiune imposibilă pentru Gloria, cu Craiova
Articolul următorTrupul sublocotenentului Ciprian-Ştefan Polschi a ajuns la Buzău