Cristi Lupu a fost desemnat noul șef al secției de fotbal de la Gloria

La nici două săptămâni de la demisia lui George Timiș, conducerea  Gloriei a anunțat, deja, succesorul în funcția de șef al secției de fotbal. Cristi Lupu a fost desemnat să conducă destinele fotbalului din Crâng, având ca obiectiv stabilit promovarea în Liga 1, în sezonul competițional viitor.

Cristian Marian Lupu s-a născut la Buzău, în data de 30 septembrie 1978. Este căsătorit și are un copil. A fost jucător de fotbal la echipe de juniori și seniori, în anul 2001 a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București, iar actualmente este profesor-antrenor la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Buzău. Acesta a fost antrenor al echipei naționale de minifotbal și deține licența de antrenor „A” UEFA. Până la data numirii, Cristian marian Lupu a activat ca șef al Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului SCM Gloria Buzău. În momentul de față, este colaborator al federației Române de Fotbal la departamentul de scouting și membru în comitetul executiv al Federației Române de Minifotbal.

Lupu a făcut parte din delegația română, la recent încheiatul Campionat Mondial de Minifotbal din Australia, în calitate de director tehnic. Tricolorii au ocupat un onorant loc 3, după ce au fost învinși în semifinale de Mexic, echipă care avea să și câștige competiția. În finala mică, România a dispus la penalty-uri de Ungaria.

De asemenea, Lupu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apropiați oameni de încredere ai lui Gabriel Bodescu, secretarul adjunct al FRF.

Articolul precedentAutoritățile au decis cine este Omul Anului 2019 la Buzău
Articolul următorÎncă un cutremur înregistrat în zona Vrancea