La Buzău, au obținut calificativ maxim la Evaluarea Națională opt eleve. Șase dintre ele au absolvit la instituții școlare din municipiu, una la Rîmnicu-Sărat și una la Pătîrlagele.

Andreea Carla Sava este una din cele opt absolvente din Buzău care au luat 10 la Evaluarea Naţională. A absolvit Şcoala generală George Emil Palade din Buzău cu media 10 în toţi cei patru ani de gimnaziu.

Daria Elena Nistoroiu a absolvit Şcoala nr. 1 din Râmnicu Sărat cu media 9.97 în gimnaziu, vrea să învețe la Colegiul Național B.P. Hasdeu, profilul mate-info bilingv, apoi, spune ea, va ținti spre Arhitectură.

Bianca Andreea Ciobanu locuiește și învață la Pătârlagele, oraș din zona de munte a județului Buzău. Absolventă a Liceului Teoretic „Radu Vlădescu”, Bianca vrea să continue studiile în liceul din orașul său.

Două dintre elevele de 10 la Evaluarea Națională sunt de la Şcoala nr. 11 şi câte una de la şcolile nr. 1, 15, 16 şi Hasdeu, plus Şcoala nr. 1 din Râmnicu Sărat şi Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” din Pătârlagele.

Cele opt adolescente care au obţinut nota maximă la limba şi literatura română şi matematică sunt:

* Bianca Andreea Ciobanu (Liceul Teoretic „Radu Vlădescu”, Pătârlagele)
* Patricia Elena Crăciun (Şcoala nr. 11, Buzău)
* Miriana-Gabriela Dorobanţu (Colegiul Naţional „B. P. Hasdeu)
* Daria Marina Ganea (Şcoala nr. 11, Buzău)
* Daria Elena Nistoroiu (Şcoala nr. 1, Râmnicu Sărat)
* Carla Elena Sava (Şcoala „George Emil Palade”, Buzău)
* Maria Alexandra Sibiescu (Şcoala „Capitan Aviator Mircea T. Bădulescu,” Buzău)
* Andreea Tănase (Şcoala „Ion Creangă”, Buzău)

Articolul precedentPaturi noi, pe secția Pediatrie, a Spitalului Județean, grație unei sponsorizări în valoare de 70000 lei
Articolul următorMai nou, buzoienii pot ajunge la aeroportul Otopeni cu trenul