Cristian Danci și Bogdan Chipirliu au semnat pentru Buzău

Doi jucători cunoscuți în fotbalul românesc au fost deja tranferați de SCM Gloria, chiar înainte de Crăciun. Mijlocașul de 30 de ani, Cristian Danci s-a despărțit de Petrolul după un singur tur petrecut la PLoiești, semnînd un angajament cu formația antrenată de George Timiș.

Tot în această perioadă, Gloria l-a transferat și pe atacantul Bogdan Chipirliu.Fostul golgeter al eșalonului secund a evoluat în ultima perioadă la Astra Giurgiu.

Cristian Danci a fost coleg cu skipperul Ciprian Petre, la Gaz Metan, în sezonul 2016-2017, în timp ce Chipirliu a fost golgeterul ligii a ii-a, în același sezon. Grație celor 31 de goluri marcate de vîrful gălățean, Juventus București, echipa la care avea să evolueze și Ciprian Petre, reușea promovarea în Liga I

Spre deosebire de perioada de mercato din toamnă, șefilor Gloriei le-a fost mult mai ușor la tratativele cu jucătorii țintă, grație faptului că clubul buzoian se află pe primul loc în serie. Rundele de discuții s-au purtat mai ușor și pentru faptul că gruparea din Crîng este cunoscută drept o societate care plătește jucătorii la timp.

Campania de achiziții demarată de clubul buzoian nu se oprește la cei doi nou-veniți. Pe lista lui George Timiș mai figurează încă cinci jucători, cu care gruparea din Crîng este în discuții avansate. Cel mai probabil, noile achiziții vor fi anunțate după 1 Ianuarie.

Articolul precedent10 bebeluși, născuți de Crăciun, la Buzău
Articolul următorCa sardelele, pe traseele din județ