Toate biletele puse în vânzare au fost deja epuizate, la meciul dintre Gloria și CSM București

După cele două meciuri care le-au asigurat fetelor de la Gloria prezența pe podiumul Ligii Florilor, elevele lui Ovidiu MIhăilă nu au timp de repaos. Miercuri, de la 18, CSM București vine la Buzău, pentru ceea ce se anunță unul dintre principalele evenimente sportive ale anului.

Datorită solicitării extrem de mari, biletele s-au epuizat deja, buzoienii procurându-și tichetele atât de pe platforme online, cât și de la punctele de vânzare din supermarketurile din oraș. Din păcate, cei care sperau să-și cumpere bilete în ziua meciului, vor rămâne în afara Sălii Sporturilor.

Pentru a fluidiza accesul în sala Romeo Iamandi, organizatorii fac apel la suporteri să vină mai devreme chiar și cu o oră înaintea începerii partidei, pentru a-și putea ocupa locul în sală.

CSM București vine la Buzău după un insucces răsunător, 23 la 33 cu Ferencvaros Budapesta , în primul meci din Grupa Principală a Champions League. Singura care s-a ridicat la nivelul competiției a fost Cristina Neagu, cu șapte goluri.

Articolul precedentMotociclist lovit de o șoferiță neatentă
Articolul următorHoți de bijuterii, prinși de polițiștii buzoieni