Accesul spectatorilor liber, la meciul de cupă dintre Metalul Buzău și Poli Iași

Metalul vrea să producă surpriza, în Cupa României, cu Poli Iași. Cel mai bun exemplu pe care l-a oferit Vali Stan este isprava celor de la Sănătatea Cluj, outsider care a reușit să elimine pe Viitorul Constanța, în șaisprezecimi. Șefii de la Metalul pleacă de la ideea că Poli Iași poate fi eliminată, în condițiile în care jocul gazdelor va fi fără cusur, mai ales din punct de vedere tactic.

Organizatorii au decis să lase intrarea liberă, în ciuda faptului că un cap de afiș ofertant, așa cum este Poli Iași, le-ar fi asigurat o rețetă de meci generoasă. Astfel, cei de la Metalul speră ca stadionul să fie plin, atu important pentru buzoieni.

Singurul impediment pentru o asistență record este reprezentat de ora meciului. Partida este programată la 14.30, moment al zilei în care cei mai mulți dintre microbiști sunt la serviciu.

Până la ora partidei, cei din staff-ul Metalului lucrează la refacerea moralului fotbaliștilor, serios afectat după insuccesul de acasă, cu CS Făurei.

Cu o singură indisponibilitate se confruntă Vali Stan. Antrenorul buzoian nu va putea conta pe aportul internaționalului U19 Ștefan Nedelcu, accidentat.

Aseară, Poli Iași a furnizat surpriza etapei, reușind să treacă de campioana en-titre, CFR Cluj.

Articolul precedentCutremur serios, marți dimineața, în zona Buzăului
Articolul următorVideo Percheziții la persoane bănuite de braconaj. Au fost ridicate arme și carne de vânat