Cea mai bună sportivă a Buzăului vizează doborîrea recordurilor naționale, în probele de sprint

2019 vine ca o provocare pentru Marina Baboi, în contextul în care sprintera a cîștigat tot ce s-a putut cîștiga, la nivel național. Timpii la 100  și 60 de metri sunt principalele ținte ale atletei, dat fiind că probele în care aleargă buzoianca sunt printre cele mai competitive din atletismul mondial. Pentru sezonul viitor, Baboi vizează Europenele de Sală, unde speră să se claseze cît mai sus posibil, dar și Campionatele Balcanice, pentru a-și apăra titlurile. Nu în ultimul rînd, sprintera buzoiană își propune o participare bună, la Europenele de Sniori, din martie 2019. Chiar dacă abia a depășit vîrsta junioratului, Baboi speră să treacă de serii.

Marina vizează și timpii de referință din sprintul românesc, intenționînd ca pe viitor să atace recordurile naționale. Obiectivul atletei este să alerge suta de metri în mai puțin de 11.30 secunde. De asemenea, Baboi vînează și recordul național indoor.

Marina Baboi, eleva profesoarei Doina Voinea , domină autoritar proba de 60m fiind lider absolut al sprintului românesc indoor. La finele sezonului sprintera de la Gloria se clasează pe prima treaptă la seniori , tineret (U23 ) și juniori 1.

Articolul precedentTraficul în municipiul Buzău, restricționat de Turului Ciclist al României
Articolul următorCutremur de 3,8 grade, sâmbătă dimineața, la Buzău