În Monitorul Oficial a fost publicată astăzi hotărârea de Guvern privind încetarea, la 4 martie, a exercitării, cu caracter temporar, a funcție de subprefect al județului Buzău de către Adina Moiseanu și de numire în funcția de subprefect a doamnei Marieta Boloș, propusă de PNL.

Astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea Guvernului privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Buzău de către doamna Moiseanu Adina-Claudia. În ceea ce îl ce privește pe Vasile Alecu, celălalt subprefect în funcție, care este înalt funcționar public, a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, funcție pe care a mai ocupat-o anterior.

În ședința de Guvern de astăzi s-a emis doar hotărârea de numire a doamnei Boloș Marieta în funcţia de subprefect al județului Buzău. Aceasta este președinta OF-PNL ȘI va depune jurământul pentru ocuparea funcției de subprefect, joi, 4 martie, la ora 13.30.

Pentru cealaltă funcție de subprefect, dar și pentru cea de prefect, hotărârea va fi dată în zilele următoare. 

Sursa: Realitatea de Buzau