Președintele, Klaus Iohannis, ar trebui suspendat. Este afirmația președintelui PSD, Marcel Ciolacu, invitatul lui Florin Călinescu la Prima TV. Pare că răbdarea social democraților a fost pusă la grea încercare și, pentru prima dată, Marcel Ciolacu se pronunță ferm pentru suspendare, fără să mai pună condiții ca alții să inițieze procesul sau să amâne acțiunea pe motiv de criză sanitară și economică. „Nu ne-ar trebui totuși un guvern?”, s- a întrebat liderul PSD, la scurt timp după ce șeful statului a marcat cea mai neagră zi a pandemiei, „un coșmar, în care se moare mai rău ca în război, printr-o ieșire publică la care a anunțat că va căuta o soluție în ziua următoare. Pe de alta parte, într-o postare anterioara, președintele PSD aprecia drept o batjocură mascarada audierilor din Parlamemt a miniștrilor din Guvernul Cioloș, cu șanse ZERO de a fi investit, între care același ministru al Sănătății din perioada verii care nu a făcut nimic pentru a combate pandemia. Marcel Ciolacu a cerut în repetate rânduri retragerea Ioanei Mihăilă, „dacă Dacian Cioloș și USR mai au un dram de bun simț”. 
Situația din România se degradează de la o oră la alta, tensiunea e la cote alarmante și există un blocați politic generat de tandemul Iohannis-Cîțu, din PNL și din structurile de putere.P

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentŞofer din Buzău, amendat de poliţiştii din Olt după ce a fost prins cu magnetul pe tahograf
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Alexandru Coita, analist politic: „Conducătorii României se dezic de țară și dau vina doar pe popor”